O se kesi Patio Faʻamafanafana Faʻateleina ai le mafanafana o le Olaga

O le kesi poletito vevelar mafai ona avea ma lelei faʻaopoopo i lou fale ma lau poletito ma mafai ona maua ai le mafanafana mo soʻo se taimi o le tausaga. E faʻapitoa le faʻamalama kesi i le tau malulu, aua e maua ai le vai vevela ma le mafanafana i le poletito, e masani ona malulu i fafo. O nei masini faamafanafana e faigofie ona faʻapipiʻi ma o le a faʻainuina le vai i masina o le taumalulu, a o faʻamafanafanaina le poletito i le taimi atoa o le taumalulu.

O se tasi o mafuaʻaga o le faʻasao kesi faʻamafanafana o se sili faʻaopopoga i lou fale o le e le tatau ona popole e uiga i le vevela tuuina atu i le taimi o le malulu vaitau. O le kesi elemeni i totonu o le ea faamafanafana faʻavevela le vai i le tane vai mo oe, faia vevela, ae tausia mafanafana toasty mafanafana i le taumalulu masina. Afai o loʻo faʻaola lau masini faʻamafanafana, e mafai ona e faʻaaogaina se ogaumu fafie poʻo se kesi kesi e faʻasua ai au meaʻai, talu ai o le tele o kesi kesi ma ogaumu fafie e lava le vevela e faʻamafanafana ai au meaʻai. Faatasi ai ma lau afi faamafanafana tamoe, lau laulau e masani ona mafanafana, lea e mafai ai ona e fiafia i le 'aiga o le afiafi e oo lava i meainu i luga o lau poletito, nai lo le tatau ona e tu i le umukuka e vevela.

A oʻo mai le tau mafanafana lata mai, ma ua e sauni e te alu i le matafaga pe o atu i se BBQ, o se kesi faʻamalama faamafanafanao se faʻaopoopo lelei i lou fale ma poletito. Tusa lava pe ua e alu ese mai le fale mo ni nai aso, e te maua lava le mafanafana pe a e toe foʻi.

E maua le faʻavevela o le kesi faʻasologa i sitaili ma lapoa. O nisi e faʻapipiʻi i luga o puipui, aʻo isi o loʻo i luga o le vaega pito i luga. O ituaiga uma e lua e maua ai le tele o le mafanafana, ma tele faʻataʻitaʻiga e lava feaveaʻi e aveina i tafaoga.

O loʻo i ai foʻi ni masini faʻavevela feaveaʻi o loʻo ofoina atu se auala tuusaʻo o le vevela, ina ia le faʻaaluina e le tagata e ona le fale le tele o le taimi io latou vae e faʻamafanafana ai le eria. O nei faʻataʻitaʻiga e le faʻamoemoe i le afi poʻo le suauʻu e faʻamafanafana ai le vai, ae faʻamoemoe lava i le vevela exchanger. O le vevela na ave saʻo i le vai i le tane o le ea faamafanafana, ma le vai vevela le tane i le sekone.

Afai e te leʻi faʻaogaina muamua se kesi faʻasolo kesi muamua, oe ono popole ile saogalemu. E ui o le tele o faʻataʻitaʻiga e saogalemu e faʻaaoga i fafo, o isi faʻataʻitaʻiga e sili atu ona aʻafia i le puʻeina o le afi nai lo isi, ma e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma se tagata e faʻamafanafanaina muamua ae le i faʻatauina se ea mafanafana mo lou fale.

Afai o loʻo e mafaufau o se kesi faʻamalama faamafanafana, pe mo le faʻamafanafanaga i le tausaga atoa, pe mo se avanoa laitiiti e faʻamafanafana ai ni nai taimi i le tausaga, e te mautinoa lava e maua se tasi e fetaui ma ou manaʻoga. E tele ituaiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa e faʻamalieina ai ou manaʻoga, faʻatasi ai ma le taugata o le kesi, e taua tele le faʻatupeina i totonu o se ea faamafanafana o le a ia te oe i lea tausaga ma lea tausaga.

Gas Patio Heater For Outdoor Use
Gas Patio Heater For Outdoor Use

Taimi Post: Tes-03-2020