E faʻaalu e le afi eletise le tau o le tau i fafo

Tau kesi. Lua upu e mafai ona afaina ai le fefe i totonu o sili maloloina o atotupe, ma i ni auala tatou te leʻi mafaufauina muamua. O le faʻamamaina o fale i fafo o se tasi lea faʻataʻitaʻiga. E ui lava o ituaiga kesi fafo o poloka poloka poloka e aofia ai le Infrared Heater ma Propane Heaters mo fafo nofoaga e mafai ona aumaia tele vevela i lou tuafale faʻafiafia, o loʻo i ai se sili atu tau aoga auala. O le Faʻamamaina eletise o loʻo toe faʻafouina le faʻamafanafana o poletito i fafo e ala i le aumaia o le faʻafaigofieina o se Portable Heater faʻatasi ai ma le faʻaititia o le malosi tau.

O le faʻafaigofieina o uila eletise o se oloa gaosia o la latou laʻititi, lea e mafai ai ona latou faʻaaogaina lelei i totonu poʻo fafo. O le agavaʻa e faʻaaoga i totonu o fale e avea ai i latou ma sui talafeagai poʻo se faʻaopopoga i se laʻititi Faletaʻau Faʻafefe foi. Avanoa ma faʻavaveina faʻapipiʻi puipui, e mafai ona latou faʻapipiʻi tumau, aveʻese le manaʻoga mo le teuina ma le tausiga. Ma talu ai latou te tamoʻe i luga o masani autafa aiga, faʻatutuina lau iunite fou i luga ma tamoʻe e matua faigofie lava pei o le tuʻuina i totonu. Mo le tekinolosi le masani faʻatasi ma matou, o lea faigofie o le faʻaaogaina o se faʻafeiloaʻiga vaega. O afi eletise e faʻatupuina ai foi se vevela mama ma leai se manogi, faʻasaoina tagata faʻaoga mai ituaiga o asu i nisi taimi e fesoʻotaʻi ma kesi poʻo masini faʻavevela.

O le matagofie o le faʻavevela eletise o se fanau fanau faʻasao ma se agaʻi i totonu fausia e sefe punaoa. Na te faʻatupuina se vevela e masani ona faʻatosina mai i mea o loʻo siʻosiʻomia ai, ma faʻaitiitia ai le aofaʻi o le vevela e fealualuaʻi solo i le ea e latalata ane ma e le faʻaaogaina. O le iʻuga o se ea faamafanafana e faʻamaʻimau taimi laiti taua mai le zero i le selau pasene gafatia i na o sekone. Sili i lo mea uma, tau faʻagaioia i le salafa o le laupapa faʻamaonia e avea o se vaega o na gaosia e propane patio heaters.

E faʻaaogaina le eletise i le 90% o le malosi o le tau o le liua, ma o suʻesuʻega e faʻaalia ai na o le 1/10 le tau o le eletise, poʻo le kesi o le kesi. O na numera faʻaliliuina i se sefe moni, ma se lagona mafanafana i lau teuga tupe faʻapea foi i lau poletito. E ui o le ituaiga o ea mafanafana tasi faʻatau o se mataupu o le tagata lava ia tofo ma manaʻoga, tau malamalama tagata faʻatau ua i ai nei le filifiliga e faʻatumauina le vevela ma tau i lalo. Faʻamatalaga faigofie, pe a suʻeina ia poletito poloka e tau e alu eletise.


Taimi Post: Me-20-2020