Le mataupu faavae o le ili atomization?

O le mataupu faavae o le centrifugal cooling spray fan: o le tafe o le vai e ala i le masini faʻasalalau vai faʻataʻavalevale maualuga-tele e maua ai vaega vai ma le malosi centrifugal tele. O vaega vai e felelei faasaga i le masini atomization ma malepe i le tele o puaa puao ma le lautele o le 5-10 microns. O vaega o le puao e mulimuli i le ili. E sosolo le ea i totonu o le avanoa, faʻafefiloi atoa ma le ea vevela ma faʻafefe, faʻafefeina se vaega o le vevela e faʻaitiitia ai le vevela, ma o lenei faiga e faʻateleina ai le susu o le ea ma faʻateleina le saoasaoa o le ea.

Fa'atonu mamao maualuga fetu'una'i ili puao centrifugal: O le faʻaaogaina o le mataupu faavae o le oscillation maualuga o le ultrasonic, o le vai o loʻo faʻapipiʻiina i vaega ultrafine o le 1 ~ 5μm, ma o loʻo faʻasalalau le puao vai i le ea e ala i le masini ili e faʻaleleia ai le ea lata ane ma faʻalelei. O le ultrasonic atomizer o loʻo i ai le malosi o le atomization maualuga, maualuga le faʻaogaina o le atomization, ma le puao lelei ma vaivai. O le puao e feula mai le ili o le a le lagona ai e tagata le susu, ma o le alofilima o le a le lagona le susu, ae o le a naʻo le paʻu e faʻafefe ma faʻalelei. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le lelei o le faʻaolaina o le mana ma le umi o le auaunaga. O lenei oloa e mafai ona faʻaaogaina e pei o se ili laulau masani poʻo se humidifier. O ia mea e lua e faʻapipiʻi le tasi i le isi e ausia ai se maualuga maualuga o le mafanafana.

principle of the atomization fan

O le ili atomizing o se faiga fa'aaisa i fafo po'o se faiga fa'aaisa totonu matala ma tatala. I se faaupuga faigofie, o loʻo faʻapipiʻiina i se masini faʻapipiʻi mo le faʻamamaina ma le faʻafefe. E mafai e le Tigerwei atomizing fan ona gaosia le 20 micron ultra-fine spray, lea e faʻamama O tamaʻi vai vai o le 20 microns mulimuli e mafai ona faʻafefe tele le vevela i le ea, faʻamama lelei le vevela, ma faʻamautinoa le saogalemu ma le mafanafana o tagata auai.


Taimi meli: Aukuso-23-2021